Joan Berthelsen den 09-08-2017
    Har du ikke fået bestilt skolemælk?
    Du kan nå det endnu. Bestil skolemælk på www.skolemælk.dk senest mandag den 15. august og få mælk fra uge 34.

Har du allerede abonnement, skal du naturligvis ikke gøre noget. Abonnementet fortsætter fra skolestarten.
    Men er det første gang du skal bestille, skal du oprette dig som ”ny kunde”. Du betaler via abonnement, som du nemt kan følge og ændre på www.skolemælk.dk og du betaler kun fra den dag, dit abonnement starter.
    Vi har tilmelding fra uge til uge og har du spørgsmål om mælk og om vores ordning, kan du finde svar på skolemælk.dk.
    Skolemælk

Ulla Pedersen den 05-05-2017
    Åben rådgivning. Børn og familie starter pr. 15. maj 2017 et pilotprojekt op, hvor målgruppen er familier og børn i alderen 6-15 år. Se folder.
    Ulla Pedersen den 09-01-2017
    Godskolemad.dk.
    Gode, sunde retter leveres hver dag til skolen. Bestilling indtil kl. 8 samme dag. Se folder.

Nyeste video - Ønskelandet

Ønskelandet

Hermed en hilsen og tak for deltagelse i Ønskelandsfesten den 20 januar fra Kultur, Natur og Fritid.
Filmen varer 5 min og giver et godt indtryk af det arrangement, som jeres elever deltog i.

Glimt fra hverdagen

Nationale test

Hvert år er der nationale test i forskellige fag på forskellige årgange.

Nyhed billede
Resultaterne bliver brugt til at fortælle elev, forældre og lærer om elevens faglige standpunkt: Hvor har den enkelte elev brug for at træne sin viden og sine færdigheder endnu mere? Hvilke videns- og færdighedsområder er ”på plads”?

Forud for testene gør vi på skolen meget ud af at lade eleverne øve, så de kan være trygge ved fremgangsmåden, når det gælder.

Når testen er afviklet får forældrene resultaterne tilsendt.

Resultaterne danner afsæt for justering af mål for undervisning og læring.