Ulla Pedersen den 11-01-2018
    Har du brug for en kopi af dit afgangsbevis, og dimitterede du i 2015, 2016 eller 2017,  kan du finde det her: www.kmdskolearkiv.dk
    Er du gået ud før 2015, kan du ringe på 9974 1111 og få tilsendt en kopi pr. mail.
    Joan Berthelsen den 10-01-2018
    Kære forældre
    I behøver heldigvis ikke sende en ko med jeres barn i skole, for at få frisk mælk:) - så har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!
    Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag.
    Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.
    Bestil skolemælken her: http://www.skolemaelk.dk/foraeldre/netbutik/login/ - hvor du også kan læse mere om levering, sund mad og meget mere.
    Skolemælk

MEJERIERNES SKOLEMÆLKSORDNING
    www.skolemaelk.dk

• Joan Berthelsen den 04-01-2018
    Stillingsopslag: lærer til hovedskolen pr. 01.02.18
    Ulla Pedersen den 29-11-2017

Skolerne i Ringkøbing-Skjern Kommune har digital skoleindskrivning for kommende 0. klasser i perioden 22.01.18 - 05.02.18. Hvis dit barn skal gå i en friskole, bedes du også indberette det på digital skoleindskrivning.

Ulla Pedersen den 08-09-2017

Nyeste video - Ønskelandet

Ønskelandet

Hermed en hilsen og tak for deltagelse i Ønskelandsfesten den 20 januar fra Kultur, Natur og Fritid.
Filmen varer 5 min og giver et godt indtryk af det arrangement, som jeres elever deltog i.

Julestemning

Nationale test

Hvert år er der nationale test i forskellige fag på forskellige årgange.

Nyhed billede
Resultaterne bliver brugt til at fortælle elev, forældre og lærer om elevens faglige standpunkt: Hvor har den enkelte elev brug for at træne sin viden og sine færdigheder endnu mere? Hvilke videns- og færdighedsområder er ”på plads”?

Forud for testene gør vi på skolen meget ud af at lade eleverne øve, så de kan være trygge ved fremgangsmåden, når det gælder.

Når testen er afviklet får forældrene resultaterne tilsendt.

Resultaterne danner afsæt for justering af mål for undervisning og læring.
  • 22-01-2018
    Digital indskrivning til kommende 0. indtil 5.2.18 ·