Else Thorup den 18-12-2014
    PETER MYGIND PÅ TARM SKOLE

Kære forældre

Kulturbærerne ved Tarm Skole har arrangeret, at Peter Mygind kommer på besøg på skolen den 3. februar 2015.
    Om formiddagen holder han foredrag for elever i 6. - 9. årgang.
    Om aftenen inviterer Kulturbærerne til et offentligt foredrag, hvortil også I forældre er meget velkomne.

Vi sender jer hermed invitationen, så I har mulighed for at reservere billet i god tid. Billetter kan reserveres ved henvendelse til skolens kontor fra den 5. januar 2015.
    Billetprisen er 80 kroner. Hvis I som forældre reserverer to billetter, får I billetterne til en samlet pris på 125 kroner.

Billetterne betales ved indgangen.

Kulturbærerne

Ulla Pedersen den 30-01-2015
    Februar kalender fra SFO
    Ulla Pedersen den 22-01-2015
    Kære forældre på overbygningen. Er jeres barn forhindret i at møde kl. 7.45, vil vi meget gerne, at I ringer til os på 9974 2774 gerne mellem 7.30 og 8.00. Venlig hilsen kontoret.
    Else Thorup den 20-01-2015
    MÅNEDENS KLASSE
    Ulla Pedersen den 08-01-2015
    Kære forældre. Hermed informationer fra Ringkøbing-Skjern Kommune om skoleindskrivning til kommende 0. klasse. Venlig hilsen kontoret.
    Else Thorup den 06-10-2014
    Forældre, trafik og sikker skolevej for vore børn
    Ulla Pedersen den 25-02-2014
    Tilbud fra Ringkøbing-Skjern Kommune: Skilsmissegrupper for førn og unge. Tilbudet gælder til og med 2015.

Temauger på 5. årgang om Danmark

Forældrebesøg

Marie og Cecilia  med den flotte færøske nationaldragt Marie og Cecilia med den flotte færøske nationaldragt
Tekst: Cecilia og Marie 5. kl.

De sidste 4 uger har vi i 5. kl. haft om Danmark og alt det, der hører ind under.

Vi har haft om historien, istiden og geografien.
Derunder også andre lande, der hører under Danmark.
Derfor har vi haft besøg af nogen, der ville fortælle om det.

En af lærernes forældre og en grønlænder fortalte os om Grønland. De tre medbragte mange ting, de havde lavet og skudt.
Bl.a. sælskind, huer, isbjørnetand og -klo.

En elevs forældre fortalte om Færøerne. Her lærte vi at tælle til 10, sige hvad vi hedder og at danse kædedans, der både kunne danses dramatisk og sørgeligt. Man bruger sang og dans til at fortælle de færøske sagn og hændelser.

I disse lande går ingenting til spilde som i Danmark. I Grønland skal man spise tarmene og på Færøerne skal man spiser fårets hoved. Færøerne betyder for øvrigt får øerne.