Anette Astrup Hansen den 22-05-2017
    Glutenfri sandwich med kylling/bacon er som noget nyt én af mulighederne, når du bestiller mad til levering på Tarm Skole fra www.godskolemad.dkyes
    Ulla Pedersen den 05-05-2017
    Åben rådgivning. Børn og familie starter pr. 15. maj 2017 et pilotprojekt op, hvor målgruppen er familier og børn i alderen 6-15 år. Se folder.
    Ulla Pedersen den 09-01-2017
    Godskolemad.dk.
    Gode, sunde retter leveres hver dag til skolen. Bestilling indtil kl. 8 samme dag. Se folder.
    Ulla Pedersen den 16-08-2016

Sangen i maj

"Kulturbærerne" på Tarm Skole bygger videre på traditionen og inviterer igen i år til
”SANGEN I MAJ”
Onsdag den 31. maj kl. 18.30 – 20.30 står eleverne på 4. årgang i spidsen for en aften med fællessang for både børn og voksne. Det vil de gøre sammen med Niels Najbjerg (lokal ildsjæl), Hans Gundesen (organist ved Tarm Kirke) og deres musiklærer, Thomas Lundtoft Juhl.
Arrangementet afholdes i skolens aula.
Læs mere om arrangementet her!
Se plakaten om "Sangen i maj" i fuld størrelse her!

Nyeste video - Ønskelandet

Ønskelandet

Hermed en hilsen og tak for deltagelse i Ønskelandsfesten den 20 januar fra Kultur, Natur og Fritid.
Filmen varer 5 min og giver et godt indtryk af det arrangement, som jeres elever deltog i.

Valgfag

Årets valgfagsperiode er forbi.

Se 2017-2018 valgfag i OB´s faneblad Se 2017-2018 valgfag i OB´s faneblad
Der har været mange gode og lærerige dage og oplevelser.
Der er blevet arbejdet med så forskellige emner som musik, medier, modeshow, mad, maskiner, manicure, modeller, massefylde, multibane og matematik.