Ungdommens uddannelsesvejledere

Thomas Kronborg

Telefon:
30 76 16 61

Som UU-vejledere på Tarm Skole Overbygningen varetager vi vejledningsopgaver i alle tre årgange.

For 7. årgangs vedkommende arrangerer vi således Uddannelse og Job-forløbet ”Virksomheden i Skolen”, og eleverne får desuden en grundig information om det danske uddannelsessystem.

I 8. årgang arrangerer vi de såkaldte ”intro-kurser”, hvor eleverne besøger to forskellige uddannelsesinstitutioner. Desuden foretager vi sammen med klasselærerne en uddannelsesparathedsvurdering af eleverne. Efterfølgende står  vi for vejledningen af ikke-uddannelsesparate elever og laver uddannelsesplaner for disse.

I 9. årgang hjælper vi eleverne med at arrangere deres virksomhedspraktik. Ikke-uddannelsesparate elever får endvidere hjælp til at lave deres uddannelsesplan og tilmelding til uddannelse/10. klasse.

Vi er selvfølgelig også parate til at hjælpe de uddannelsesparate elever, hvis behovet måtte opstå.

Nyttige links fra UU:

• UU Ringkøbing Fjord